Oké, het is januari, maar van een échte winter spreken we niet. Het is soms best koud, maar echt ijzig koud? Vergeet het maar. En dus wordt het tijd om je te oriënteren op wat je deze lente gaat dragen. Om te beginnen natuurlijk een fijne jas. Een jas die geschikt is voor de echt koude dagen, maar die je ook fijn kunt dragen als het zonnetje schijnt. Je kunt dan kiezen uit verschillende merken. Het is een kwestie van uitvinden wat jou het best past. Door lekker online te gaan shoppen kom je daar vanzelf achter. Ben je niet zo merkvast? Selecteer online dan op het kledingstuk dat je zoekt. Er komen dan, bijvoorbeeld, jassen van alle merken voorbij.

Een lekkere legging is de moeite waard!

Oké, een driekwart witte legging is echt uit den boze. Maar verder kun je prima een legging dragen onder je jurkje. Zo kun je, ook in deze periode, je jurkje al aan, zonder dat je het koud krijgt. Een panty is misschien ook een optie, maar daarbij heb je altijd weer het gevaar van ladders en gaten. Die kans is bij een legging een stuk kleiner. Zeker wanneer je sneakers of enkellaarzen draagt en je dus lekker je sokken aan kunt, zit een legging veel fijner.

Kies voor laagjes

In de lente kun je gewoon niet van het weer op aan. Is het warm? Is het koud? Is het iets er tussenin maar dan wel met een gure wind? Je weet gewoon niet wat je moet dragen. Zeker wanneer je de hele dag van huis bent, is het dan slim om laagjes te dragen. Een hemd met daarover een shirt met daarover een blouse of overhemd en dan daarover nog een vest of trui. Het lijkt misschien wat overdreven, maar je kunt beter iets uit moeten trekken dan te gaan zitten klappertanden.

Vergeet je accessoires niet

Veel mensen denken dat accessoires overbodig zijn. Want “doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg”. Maar dat is niet helemaal juist. Een riem is een accessoire dat in veel gevallen echt onmismaar is. En dan kun je maar beter een prachtig exemplaar van een mooi merk uitzoeken, toch? Datzelfde geldt voor tassen. Een tas is een accessoire dat flink onderschat wordt. Een tas is meer dan een ding om spullen in mee te nemen. Door de juiste tas te kiezen, maak je een statement. Het geeft aan dat jij het belangrijk vindt dat je er goed verzorgd uit ziet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.