Ben je opzoek naar kleding per seizoen? In dit artikel geven we jou advies wat de beste opties zijn per seizoen waardoor je het hele jaar goed doorkomt! Elk seizoen is anders, ook nog is afhankelijk van waar je je bevind en waar je naartoe gaat. In dit artikel gaan we uit van de seizoenen in België, Nederland en Luxemburg.

Sportief in de zomer

Het zomerseizoen is vaak relatief warm maar een buitje zit er op zijn plaats ook nog wel eens tussen. Daarom kan je het beste voor de zomer een luchtige jas in huis hebben met capuchon. Dit zorgt ervoor dat je het niet te warm hebt maar ‘s avonds niet verkouden raakt doordat er een buitje over kan waaien.  Zomerjassen zijn vaak kort en de rits kan vaak niet heel erg hoog, waardoor het lekker luchtig blijft.

Wat kan je het beste dragen in de tussenseizoenen?

De herfst en lente zijn soms lastige seizoenen om je op te kleden. Wat voor weer is het vandaag en wat voor weer wordt het morgen? In deze seizoenen kan het per dag erg verschillen. Daarom raden wij aan om een tussenjas aan te schaffen die je zowel in de herfst als in de lente kan dragen. Tussen jassen zijn vaak jassen met een wat dunnere vulling maar wel goed isolerend. Dit zorgt ervoor dat je het niet te warm of te koud krijgt en altijd beschermd bent tegen de regen. Daarnaast zijn de jassen makkelijk op te bergen en klein op te vouwen waardoor je er geen last van hebt en makkelijk in je tas kwijt kan. In tegenstelling tot winterjassen die vaak erg veel ruimte in beslag nemen. Tussenjassen kan je vaak ook nog gebruiken in de winter of zomer wanneer het een dagje wat minder of juist beter weer is.

Kom warm de winter door met de juiste winterjassen

Een strenge winter is niet elk jaar het geval. Maar vaak zitten er koude dagen bij waardoor je toch vaak een dikke jas nodig hebt. Winterjassen zorgen ervoor dat je goed geïsoleerd naar buiten kan. De rits kan vaak erg hoog dicht waardoor er geen wind meer naar binnen kan komen. Het merk parajumpers is zo’n merk die de winterjassen maakt die ervoor zorgen dat je het niet koud gaat krijgen en geen regen en/of sneeuw in je nek krijgt. Een Parajumpers jas is gericht op sportwear waardoor je er nog wel makkelijk in kan bewegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.