Na maanden van thuiszitten is het eindelijk weer zover: je kind mag weer naar de voetbal! Aangekomen op het voetbalveld weet je niet wat je ziet. Oké, het gras is gemaaid en de lijnen zijn getrokken, maar verder is ook daar in geen maanden iets gebeurd. Tijd dus om de handen uit de mouwen te steken. De bossages tussen de verschillende velden moeten dringend opgeruimd en uitgedund worden. En ook de parkeerplaats kan best toe met minder onkruid. En dus zit er maar een ding op: een afvalcontainer huren voor groenafval en aan de gang.

Een afvalcontainer huren maakt het werk gemakkelijker

Als je het dan voor elkaar hebt dat alle voetbalmama's en papa's een uurtje van hun vrije tijd willen inleveren om het sportcomplex weer spic en span te maken, dan kun je maar beter zorgen dat de randvoorwaarden ook goed zijn. Je zorgt dus voor koffie en thee (en een biertje na afloop), zorgt dat de toiletten schoon en fris zijn én dat het afval direct kan worden afgevoerd. Overal hoopjes met onkruid laten liggen is natuurlijk geen optie. Dat verwaait, wordt vies en zorgt nou net niet dat het sportcomplex er beter uit gaat zien. Een afvalcontainer huren voor groenafval is dan je beste optie.

Het geeft je even de tijd

Want met een afvalcontainer huren zorg je ervoor dat je vier weken de tijd hebt om de bak compleet te vullen en te laten ophalen. Dus als iedere voetbalmama en -papa iedere week een uurtje flink doorpakt, ziet het sportcomplex er binnen een maand weer uit als om door een ringetje te halen. Oké, dan is het alweer zomervakantie, maar dat mag de pret niet drukken. De basis voor het nieuwe seizoen is dan al gelegd. En misschien zijn mensen zo enthousiast geworden dat ook de andere (vervallen) onderdelen van het complex eens worden aangepakt.

De kleedkamers vernieuwen

In iedere kleedkamer komen wekelijks heel veel jonge en oude voetballers. Dit zorgt er nu niet direct voor dat alles netjes en heel blijft. De zomervakantie is de tijd bij uitstek om de kleedkamers eens op te knappen. Vervang de banken en de deuren, geef de boel een lik verf en je bent ook hier klaar voor het nieuwe seizoen. Als alles netjes is, zijn mensen ook meer genegen om het netjes te houden. En dat is natuurlijk wat jij wilt! Door goed te zorgen voor het sportcomplex blijven mensen daar met plezier sporten. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.