Zaterdag aanmoedigen

Vele voetbalmoeders en vaders staan in het weekend altijd trouw naast het veld hun kind aan te moedigen. We weten allemaal hoe leuk het is om je kind te zien genieten van het voetbal op het veld. Het is nou eenmaal zo dat voor vele vaders en moeders de kinderen een eerste prioriteit zijn. Dat is natuurlijk een goede zaak. Desondanks is het ook belangrijk om in het huwelijk aandacht aan elkaar te blijven schenken. In dit artikel bespreek ik een aantal manieren om de passie en romantiek in de relatie te houden wanneer er kinderen zijn.

Sexy lingerie

Natuurlijk zeg ik niet dat je de zaterdag dat je kind gaat voetballen niet meer langs de lijn mag gaan staan maar het kan ook een moment zijn voor jou en je partner om wat romantiek te beleven als de kinderen van huis zijn. Als de zaterdag voor je te belangrijk is zijn er bijvoorbeeld de trainingen waar je kind heen gaat. Dit is een perfect moment om wat romantiek te creƫren voor je man. Je kunt bijvoorbeeld wat sexy lingerie kopen. Hier hoef je je niet ongemakkelijk bij te voelen want je kunt bijvoorbeeld ook voor grote maten lingerie gaan. Deze lingerie is speciaal ontworpen om je sexy curves te accentueren.

Kleine dingen

Een andere belangrijke manier om je liefde te blijven tonen is door de kleine romantische dingen die je vroeger deed te blijven doen. Bijvoorbeeld om alleen even te bellen om hallo te zeggen of een romantisch berichtje te sturen of achter te laten in de jas van je man. Het zijn deze kleine dingen die heel veel verschil maken. Je kunt ook een romantische date plannen wanneer de kinderen naar de voetbal zijn. Bijvoorbeeld door een film te pakken of naar een restaurant te gaan.

Een ander leuk idee is om je partner een dag vrij te geven. Je kunt je partner makkelijk een middag vrijgeven van de verantwoordelijkheden als ouder zodat ze even wat tijd voor zichzelf kunnen nemen in de vorm van een warm bad, een dutje of een goed boek. De laatste maar misschien zelfs meest belangrijke tip om ervoor te zorgen dat je een romantische connectie blijft hebben met je partner is om ervoor te zorgen dat je dagelijks vijf minuten neemt om in contact te komen en je dicht bij elkaar te voelen. Langer is natuurlijk nog beter maar het gaat om het idee. Dit kan bijvoorbeeld in de ochtend zijn voordat de dag begint of in de avond voordat je gaat slapen. Neem dan even de tijd om te knuffelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.