Zo van die kleine voetballertjes die overal rondlopen: zalig, toch? Is één van je vriendinnen zwanger van een jongetje of meisje en houden zij ook van voetbal? Dan is een babyshower in voetbalthema misschien echt wel iets voor hen!

Hapjes in thema

Grappige voetbalcupcakes of mini-sandwiches in een grote voetbal: het hoort er allemaal bij. Laat je creativiteit dus helemaal gaan en presenteer hapjes in thema! Onze favorieten lijsten we graag even op:

  • Groentespietjes in de kleuren van je favoriete ploeg, je zal verbaasd zijn hoeveel je met olijven, tomaten en paprika’s kan creëren
  • Vanillecupcakes met voetbalfrosting
  • Mini-sandwiches in voetbalvorm met parmaham of kaas
  • Maltesers versierd met eetbare verf
  • Voetbalboterkoekjes van bij de bakker
  • Balletjes in tomatensaus

Voetbal-geïnspireerde activiteiten

Het leukste aan een babyshower: de activiteiten! Nood aan wat inspiratie? Wij vinden het een leuk idee om een mini-voetbaltafeltje te maken of een minivoetbalshirtje te knutselen. Ook het spelletje Bop-it is een all-time classic. Een toffe quiz met anekdotes of moeilijke voetbalvragen, is ook een echte sfeermaker. En waarom niet samen geboortekaartjes maken? Haal potloden, knutselgerief of toffe foto’s boven en maak er een knutselnamiddag van. Ben je meer een echte digital native? Laat je fotoshop skills los op kinderfoto’s en creëer originele kaarten. Hilariteit verzekerd! Als je toch al aan het knutselen bent, kan je het ook even hebben over je felicitatie voor de geboorte. Bied je een babysitcoupon of pedicuresessie aan? Of ga je toch voor iets van de geboortelijst? Of leg je samen voor een cadeau, natuurlijk in voetbalthema?

Vergeet de versiering niet!

Natuurlijk is een babyshower geen feestje zonder de gepaste versiering! Ook hier kan je een toffe activiteit van maken, of je kan je er gewoon zelf mee amuseren als voorbereiding. Kies voor een grote kartonnen geschilderde voetbal, een voetbalslinger, voetbal ballonnen of minivoetbalshirtjes. Zo is je plek helemaal versierd voor je feest. Tijd voor cadeaus? Je kan je gasten ook vragen om hun favoriete voetbalherinnering te delen of mee te nemen, mocht je geen babyspullen nodig hebben of willen.

Bedank je gasten met de leukste cadeautjes

Op het einde van de babyshower bedank je natuurlijk iedereen voor de cadeaus en de gezellige tijd. Blijf je in thema? Bestel dan doosjes met toffe voetbalfoto’s op en vul ze met voetbalsnoepjes. Als je wat gezonder wil gaan, kan je ook zeepjes, katoenen zakken of bloempotjes bedrukken. Allemaal perfect om die kleine voetballer of -ster te vieren!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.