Zoek je nog een cadeau voor een (speciale) man in je leven? Dan mag je van geluk spreken dat jij deze blog hebt gevonden. In deze blog een greep uit een aantal cadeaus die bij iedere man in de smaak vallen. Of het nou gaat om je oom, broer, goede vriend, partner, buurman of vervelende schoonvader. Een mannen cadeau mag natuurlijk een beetje stoer zijn, maar het is ook leuk als het cadeautje ook nog een beetje nuttig is. Hierbij een handig lijstje!

Ondergoed en Sokken

Lekker voor de hand liggend, maar daarom niet minder geschikt. Ondergoed mannen of sokken mannen doen het altijd erg goed. Hoe het komt is nog steeds een raadsel, maar ondergoed en sokken van mannen moet ontzettend vaak vervangen worden. Na 3 weken hangen de gaten erin, dus je kunt altijd wel iemand blij maken met een pak vrolijke sokken of ondergoed. En ook hierin kan je verschillende kanten op, chique sokken voor boven nette schoenen of sokken met een gezellig druk printje. 

Pyjama 

Om nog even in de categorie kledij te blijven, een pyjama heren. De meeste mannen hebben hun boxer tot pyjama verkozen maar dat valt bij ons onder de noemer gemakzucht. Vooral in deze koude wintermaanden, waarin we nauwelijks de deur uit gaan of mogen, maak jij de mannen in je leven echt wel blij met een heerlijk zittende pyjama. 

Sportartikelen

Dit kan wellicht opgevat worden als een stille hint maar daar gaan we even niet van uit. Mannen houden van stoere cadeaus en wat is er nou stoerder dan een push-up bord of stevige gewichten. Natuurlijk is dit niet geschikt voor elke man, want sporten is nou eenmaal niet voor iedereen weggelegd.

Games

Voor de mannen die hun beweging liever in een beeldscherm zoeken is een game een goed idee. Wel handig om van tevoren te weten welk soort spelcomputer de aangewezen man bezit, voor je met een spel aankomt wat hij helemaal niet kan spelen. 

Bier

Natuurlijk wel voor de mannen van 18+, bier. een goed cadeau hoeft niet lastig te zijn, zolang het maar rondom het onderwerp bier draait is het al snel goed. Van speciaal biertjes tot mooi bierglazen. Drinkt de man geen bier? Een fles goede whiskey doet het ook altijd goed. Of een cocktailshaker. Of een speciaal whiskyglas. Of een bon van de Gall & Gall. Als het maar iets in het thema van alcohol is. 

Natuurlijk is niet elke man hetzelfde, en je zou het lijstje misschien stereotypisch kunnen noemen. Pin ons er dus niet op vast mocht de man toch niet zo blij zijn met zijn cadeau, al lijkt ons dat bijna onmogelijk ;). 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.