Elektrische deken

Een ding wat bijna alle vrouwen gemeen hebben is dat ze het veel sneller koud krijgen dan mannen. Hoewel het nog volop zomer is en 30 graden is buiten terwijl ik deze blog schrijf, staat het najaar ook alweer voor de deur! Tijdens de nachten kan het dan al behoorlijk afkoelen, waardoor u al weer graag onder een stapel dekens gaat liggen! Wat bij mijzelf gebeurt is dat mijn echtgenoot daar niet zo blij mee is. Hij heeft het vrijwel nooit koud, en slaapt dan ook enkel onder een dunne deken. Er komt voor mij ook nog een ander dilemma bij kijken. Ik kan alleen in slaap komen als het raam openstaat! Hoe koud het ook is, frisse lucht is voor mij een must-have om aan mijn nachtrust te komen. Daarom schrijf ik vandaag deze blog over hoe wij vrouwen ons kunnen beschermen tegen de kou die ons weer te wachten staat komend najaar!

Een elektrische deken houdt u altijd warm

De life-hack die ik hebt ontdekt om warm te blijven tijdens koude nachten is de elektrische deken. Ik was altijd in de veronderstelling dat de elektrische deken een kleedje was voor oude mensen die in een rolstoel zaten, maar warm moeten blijven als ze naar buiten gingen. Bij zo’n deken beeldde ik me dan ook een oubollig, rood met groen geblokte deken in. Wat ik niet wist is dat er ontzettend veel mooie dekens te koop zijn die speciaal zijn ontworpen voor in bed. Wat ik al helemaal niet wist is dat er veel verschillende type’s warmhoud-dekens verkrijgbaar zijn!

De type’s elektrische deken die allemaal te koop zijn

Naast de ‘standaard’ elektrische deken die u over uw bed legt zijn er ook onderdekens, voetenwarmers en rug-warmtekussens. De onderdeken legt u, zoals de naam al verraadt, onder de gewone dekens. Deze warmt dan uw bed al op voordat u gaat slapen! Daarnaast kunt u ook er ook gewoon op slapen. De voetenwarmers en rugwarmers zijn ontworpen om precies uw voeten en uw rug op te warmen! De laatste kan ook in bed gedragen worden.

Een eenpersoons onderdeken voor als uw man koudbloedig is

In de situatie bij mij thuis waar mijn man absoluut geen extra warmte in bed wil, is de eenpersoons onderdeken echt de uitkomst! Deze deken leg ik aan mijn kant van het bed voor extra warmte. Zo heb ik het comfort van extra warmte zonder dat mijn man het te warm heeft door een elektrische bovendeken! Wat een uitvinding zijn deze dekens, en ik kom geen winter meer door zonder ze!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.