Sport Nieuws

  • Blind en Girona kunnen CL-primeur ruiken na zege bij Sinkgravens Las Palmas
    on 27 april 2024 at 21:45

    Girona heeft zaterdag een reuzenstap gezet richting een ticket voor de groepsfase van de Champions League. De ploeg van Daley Blind won met 0-2 bij Las Palmas en kan het miljoenenbal bijna niet meer ontgaan.

  • PSG moet titelfeest uitstellen door specatulair gelijkspel tegen Le Havre
    on 27 april 2024 at 21:38

    Le Havre heeft er zaterdag voor gezorgd dat Paris Saint-Germain het binnenhalen van de twaalfde landstitel heeft moeten uitstellen. De Parijzenaars waren kampioen als ze de nummer vijftien van Ligue 1 zouden verslaan, maar kwamen op eigen veld niet verder dan 3-3 tegen de promovendus.

  • Van Gerwen veel te sterk voor De Zwaan in jacht op vijfde titel in Oostenrijk
    on 27 april 2024 at 21:26

    Michael van Gerwen bereikte zaterdag op overtuigende wijze de derde ronde van de Austrian Darts Open. De meervoudig wereldkampioen, die zijn vijfde titel wil pakken in Graz, was met 6-1 te sterk voor landgenoot Jeffrey de Zwaan. Raymond van Barneveld werd uitgeschakeld.

  • Salah wil niet praten over woordenwisseling met Klopp: 'Dan ontploft de boel'
    on 27 april 2024 at 20:38

    De frustratie en de onvrede was groot zaterdag bij Liverpool tijdens en na het 2-2-gelijkspel op bezoek bij West Ham United. Er was een woordenwisseling tussen trainer Jürgen Klopp en Mohamed Salah, die het verstandig vond om daar niets over tegen de media te zeggen.

  • Ten Hag en United verspelen punten tegen Burnley door wilde actie Onana
    on 27 april 2024 at 19:46

    Manchester United heeft zaterdag pijnlijk puntenverlies geleden tegen Burnley in de Premier League. Trainer Erik ten Hag zag Antony eindelijk weer eens scoren, maar door een domme actie van doelman André Onana leverde dat geen zege op. Het werd op Old Trafford 1-1 tegen de laagvlieger.

  • Leverkusen ontsnapt in laatste minuut, maar kan puntenrecord Bayern vergeten
    on 27 april 2024 at 19:40

    Bayer Leverkusen is zaterdag opnieuw ontsnapt aan de eerste nederlaag van dit seizoen. Door een doelpunt van Robert Andrich in de zesde minuut van de extra tijd pakte de Bundesliga-kampioen een punt tegen VfB Stuttgart (2-2) en werd de ongeslagen reeks verlengd tot 46 wedstrijden. Leverkusen kan het puntenrecord wel vergeten.

  • FC Barcelona en bankzitter Brugts ten koste van Chelsea naar finale CL Vrouwen
    on 27 april 2024 at 19:22

    FC Barcelona heeft zaterdag voor de vierde keer op rij de finale van de Champions League Vrouwen bereikt. De Spaanse club - met Esmee Brugts negentig minuten op de reservebank - won op een uitverkocht Stamford Bridge in Londen met 2-0 van Chelsea, nadat de eerste wedstrijd in Barcelona met 1-0 verloren ging.

  • Korrel bezorgt Nederland met brons derde medaille op EK judo
    on 27 april 2024 at 18:33

    Michael Korrel heeft zaterdag een bronzen medaille veroverd op de EK judo in Zagreb. De Nederlander versloeg in de 'kleine finale' van de gewichtsklasse tot 100 kilogram de nummer twee van de wereld, Zelim Kotsoiev uit Azerbeidzjan. Noël van 't End en Jur Spijkers grepen naast een podiumplek.

  • Nadal wint nu wel van De Minaur en komt op stoom voor Roland Garros
    on 27 april 2024 at 18:16

    Rafael Nadal heeft zaterdag een knappe zege geboekt op Alex de Minaur in de tweede ronde van het Masters-toernooi van Madrid. De 37-jarige Spanjaard won in twee sets (7-6 (6) en 6-3) van de nummer elf van de wereldranglijst en dat is een opsteker richting Roland Garros.

  • De Ligt loopt knieblessure op en mist mogelijk CL-kraker Bayern tegen Real
    on 27 april 2024 at 18:08

    Matthijs de Ligt mist mogelijk dinsdag de eerste wedstrijd in de halve finales van de Champions League van Bayern München tegen Real Madrid. De Oranje-international kampt met een knieblessure, die hij zaterdag opliep in de met 2-1 gewonnen Bundesliga-wedstrijd tegen Eindtracht Frankfurt.