Apple heeft in de loop der jaren een groot gamma aan uiteenlopende iPhones met de wereld gedeeld. Iedere iPhone bracht iets nieuws of unieks. Zo was één van de meest baanbrekende producties die van de iPhone X. Dit toestel is namelijk meer dan zomaar een iPhone. Het was een compleet nieuw ontwerp met een helder en kleurrijk OLED-beeldscherm van rand tot rand, fantastische frontcamera's, draadloos opladen en een zeer krachtige processor. Kortom, dit was de Cadillac onder de smartphones. Dat was echter ook terug te zien aan het prijskaartje van ver boven de duizend euro.

Releasebuddy’s

Hoewel de iPhone X en zijn releasebuddy, de iPhone 8, niet meer door Apple zelf worden aangeboden, kun je er nog steeds één bemachtigen. De prijs van een iPhone X is inmiddels aanzienlijk gedaald, maar de iPhone 8 is nog steeds goedkoper op de kop te tikken. Beide iPhones beschikken over een schoon glazen achterkant, verbeterde camera’s en dezelfde snelle processor en batterijen die langer meegaan. Hierdoor zijn ze ook vandaag de dag nog zeer geliefd. 

Alternatief voor tweedehands

Vraag jij je nu af waar je deze twee vlaggenschiptelefoons nog kunt aanschaffen? En denk je dat we het waarschijnlijk over tweedehands van een onbekend persoon ergens via een online marktplaats over te nemen? Lees dan vooral verder. Het enige wat met tweedehands overeenkomt is, de veelal, veel voordeliger prijs. Daarnaast geniet je met een iPhone 8 of iphone X refurbished op de manier van extra voordelen

Twee jaar garantie maakt het verschil

Refurbished is het antwoord op te dure Apple iPhones en iPads. Zeker als je kiest voor de juiste refurbished leverancier, geniet je van velen extra’s. Forza Refurbished is één van de grootste grootste refurbished webshops van de BENELUX. Doordat Forza de gehele refurbished faciliteit in eigen beheer onder één dak heeft is de kwaliteit van ongekende hoogte. De combinatie van de beste techniekers, software en strenge controles zorgen voor een deugdelijk gereviseerd product. Als gevolg van deze strenge controle krijg je twee jaar garantie op het gehele toestel, dus ook op de batterij. 

Beter voor het milieu is wel zo plezant

Refurbished is goed voor de portomonnee en het milieu. Naast het feit dat je veel goedkoper uit bent en geniet van 2 jaar zekerheid, ben je ook nog eens duurzaam bezig. 

Kies voor het Keurmerk refurbished

Ga jij voor een refurbished iPhone 8 of iPhone X bij een refurbished leverancier zoals Forza Refurbished? Dan ben je dankzij het Keurmerk Refurbished extra verzekerd van een betrouwbare aankoop.

Het grootste gamma refurbished Apple

Ben je op zoek naar een iPhone met het meest heldere OLED-beeldscherm, een dubbele camera en ontgrendeling via Face ID? Dan raden we je aan om de iPhone X refurbished van Forza te bekijken. Dit fantastische toestel is verkrijgbaar in de kleuren Silver en Space Grey en heb je nu al voor een bedrag van een paar honderd euro.

Bedien je het toestel liever met een thuisknop en ben je verknocht aan ontgrendelen via Touch ID? Dan is de iPhone 8 refurbished de iPhone die je wilt hebben. De iPhone 8 refurbished van Forza beschikt over alles wat je nodig hebt. Van draadloos opladen tot een goede 12 megapixel camera. Als je de prijs van de iPhone X alsnog iets te duur vindt is de iPhone 8 ook ‘the way to go’. Dit toestel is namelijk ongeveer honderd euro goedkoper dan de iPhone X.

De iPhone X beschikt over een 5.8 inch beeldscherm waar de iphone 8 refurbished door Apple is uitgerust met een 4.7 inch beeldscherm. Als je dus op zoek bent naar de refurbished iPhone met het meest compact scherm, dan is de iPhone 8 het beste broekzakformaat. Heb je liever een groter scherm om je foto’s en video’s op te bekijken, dan raden we je de iPhone X aan. De iPhone 8 is in 4 schone kleuren beschikbaar. 

Forza Refurbished (Keurmerk refurbished aanbieder) beschikt over het grootste assortiment refurbished Apple. Hierdoor vind je er voor jezelf en naasten altijd een refurbished iPhone of refurbished iPad. Daarbij levert Forza zowel de iPhone 8 als iPhone X met twee jaar garantie en gratis nieuwe laadaccessoires.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.