Als moeder van een jongen of meisje dat voetbalt heb je het al druk zat, twee keer per week naar de voetbaltraining en dan ook nog naar de wedstrijd op zondag. Dat is echter niet alles. Je moet namelijk ook nog zijn kleren wassen en zorgen dat hij op tijd uit huis gaat om hem op tijd bij de wedstrijd te krijgen. Genoeg te doen dus en dan zal je bijna vergeten dat je ook nog een eigen bedrijfje hebt wat je moet runnen. In de voetbalkantine is het zo lawaaierig en is er geen internet, gelukkig leven we in 2019 en zijn er tal van mogelijkheden om te werken buitens huis. Vandaag zal ik het gaan hebben over flexwerkplekken. Veel mensen hebben er wel eens van gehoord, maar wat zijn nou precies de voordelen van een flexwerkplek? Ik zal het in deze blog allemaal uitleggen.

Wat is een flexwerkplek?

Een flexwerkplek is een locatie die zich openstelt voor verschillende mensen om te werken. Deze mensen werken dus niet allemaal in hetzelfde bedrijf of organisatie. Iedereen die er wil werken kan eenvoudig een plekje huren en daar tal van verschillende werkzaamheden verrichten. Je kunt dus gaan zitten en je werk doen in een productieve onderneming terwijl je net je zoon of dochter naar de voetbaltraining hebt gebracht. Je kunt namelijk op een flexwerkplek gaan zitten wanneer jij dat wilt.

Wat zijn de voordelen?

Een flexwerkplek heeft een aantal voordelen. Laten we beginnen met dat je een eigen kantoorlocatie hebt in de stad met goed werkend internet. Voor veel werkzaamheden moet je bijvoorbeeld kunnen skypen of een andere business call verrichten. Nu zijn de internet verbindingen in de gemiddelde voetbalkantine niet zo goed. Daarnaast is het ook heel erg lawaaierig in een voetbalkantine, hierdoor zal je niet goed in staat zijn om je werk op een efficiƫnte wijze te doen. Een ander onderbelicht voordeel van een flexwerkplek is dat je vaak met soortgenoten zit, mensen die een flexwerkplek gebruiken zijn namelijk over het algemeen heel erg creatief. Er hangt dan ook vaak een creatieve sfeer die jou kan helpen bij je werkzaamheden.

Wat is het alternatief?

Het alternatief van een flexwerkplek is een eigen kantoor, hoewel dit alternatief natuurlijk heel leuk lijkt moet je er wel rekening mee houden dat een kantoor je gemiddeld meer dan 1000 per maand zal kosten. Terwijl je een flexwerkplek al voor 30 euro per maand kunt huren. Ga dus meteen opzoek naar een flexwerkplek bij jou in de buurt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.