moeder en kind

Wie denkt dat je als moeder geen tijd meer hebt om je leuk te kleden, zit er naast. Dat je minder tijd hebt als (voetbal)moeder is zeker waar, maar tijd kun je maken. En zeg nou eens eerlijk, leuke kleding kopen en dagen kost geen uren. Voor alle mama’s die stijlvol langs de lijn willen staan is deze blog geschreven. Met een paar simpele tips én je eigen goede smaak natuurlijk, zal er geen dag voorbij komen dat jij geen complimenten krijgt. Ga er even rustig voor zitten (met een kopje thee bij wijze van spreken) en kom achter alles dat een voetbalmoeder moet weten over kleding.

Tijd moet je maken

Zoals je net ook al hebt gelezen, moet je er wel tijd voor vrij maken. Dat kan betekenen dat je een andere bezigheid moet verplaatsen naar een later tijdstip of iets moet inkorten. Hoe je het ook voor ogen hebt, tijd kun je altijd maken. Het shoppen zelf is wel een ander verhaal, want dat kan wel wat meer tijd kosten bij de meeste van ons. Probeer waar het kan online te shoppen en maak gebruik van je vrije dagen. Als moeder is het maken van tijd lastig, maar absoluut niet onmogelijk.

Stijlvol en alledaags

Je wilt er leuk uitzien, maar het moet niet lijken alsof je onderweg naar de club bent. Met de juiste kledingkeuzes kun je er altijd leuk uitzien zónder dat het te veel is. Door een blazer toe te voegen aan je kleding zorg je er altijd voor dat je net iets meer gekleed lijkt. Ook decoratieve sjaals en haarbanden hebben dat effect. Misschien is het je al opgevallen. Het zijn vaak de kleine dingen die een outfit afmaken. Je kunt gaan voor Michael Kors schoenen, een  zwarte spijkerbroek en een blouse in de kleur die jij prefereert. Gooi je er een leuke accessoire bij? Gegarandeerd een hoop complimenten! Het gaat er vaak namelijk niet om wat je aan hebt, maar hoe je dat presenteert. Dus ga de volgende keer voor een leuk sjaaltje bij die Michael Kors schoenen.

Houdt de trends in de gaten

Door onze drukke levens, komt het nog weleens voor dat we leuke nieuwtjes over het hoofd zien. Toch raden we je aan om de trends op het gebied van mode goed in de gaten te houden. Als er dan iets leuks voor je tussen zit, kun je dit aan je kleding toevoegen. Zo blijf je op elk moment een stijlvolle, moderne voetbalmama en dat willen we allemaal wel!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.