voetbalveld

Je kent het wel, vrouwen die altijd zeggen dat ze voetbal eigenlijk niets aan vinden maar ondertussen doen ze meer met voetbal dan de wereld denkt. Veel van ons denken dat ze gezellig naar de wedstrijd kijken en hun vriend/man aanmoedigen maar ze doen natuurlijk nog veel meer omtrent voetbal zonder dat wij dat eigenlijk weten. De passie voor voetbal bij voetbalvrouwen is groter dan je denkt!

Shoppen

Heb je wel eens nagedacht over het feit dat vrouwen altijd meegaan shoppen wanneer je voetbalkleding nodig hebt? Oke, misschien gaat dit voornamelijk over het shoppen in de hoop dat het niet alleen bij voetbalkleding blijft, maar toch. Wanneer je aangeeft dat je voetbalkleren nodig hebt dan zullen ze zeker geen nee zeggen. Daarnaast moeten we natuurlijk wel toegeven dat de vrouwen wel vaak de juiste smaak hebben.

Naast het shoppen van kleding vinden ze het ook altijd gezellig en leuk om mee te gaan wanneer je nieuwe voetbalschoenen nodig hebt. Uiteindelijk zijn zij degene die er naar moeten kijken tijdens de wedstrijd. Het leuk aan voetbalvrouwen is dat onbewust toch nog best veel invloed hebben op alles wat met voetbal te maken hebben.

Gezelligheid en plezier

Ben je wel eens bij een pool/bowlingcentrum geweest met vrienden of familie? Hier kom je erachter dat vrouwen daadwerkelijk voetballen nog niet eens zo ‘saai’ of ‘vervelend’ vinden. Zonder gekkigheid, de voetbalvrouwen zijn altijd wel in voor een potje tafelvoetbal aan de voetbaltafel. En daarnaast kijken ze ook nog wellis een potje voetbal op tv mee!

Naast de sportcentra’s hebben we natuurlijk ook vaak nog de grote toernooien. Het WK of het EK, de grote toernooien waarin ineens bijna alle vrouwen zich schminken, verkleden en helemaal los gaan. Daar waar een potje voetbal in het weekend vaak niet boeit, vinden ze de sfeer natuurlijk geweldig bij de grote toernooien.

Wanneer het Nederlands elftal (eindelijk) weer eens goed speelt op een groot eindtoernooi is iedereen in de feeststemming. Dit is natuurlijk logisch, en vind iedereen geweldig. Ook al zijn sommige vrouwen helemaal niet van het voetbal, toch zijn ze op dat moment wel betrokken!

De passie van een voetbalvrouw

Uiteindelijk kunnen we wel tot de conclusie komen dat voetbalvrouwen toch wel ergens die echte passie voor voetbal hebben, ook al is die passie maar klein, vaak is die er toch. Dat is natuurlijk iets wat we eigenlijk al kunnen weten maar was het de meeste mensen nog niet opgevallen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.